Multifil en muurwapening…

Multifil en afstandhouders…

Deze 2 producten zijn onlosmakelijk verbonden aan ons bedrijf, en vooral met de merknaam “Sigmafor” zijn we sinds 2007 voor menig bouwmaterialenhandelaar in de Benelux en omliggende landen een begrip geworden.

Wij beperken ons bewust tot onze specialiteit en bieden u onze hoogkwalitatieve producten van quasi uitsluitend Belgisch fabricaat aan tegen de scherpste voorwaarden, en dit zonder enige afwijking toe te staan op de oorspronkelijke technische specificaties en eigenschappen van onze producten. Zo zullen we bvb. de in onze technische fiches beschreven en vooropgestelde draaddiktes steeds nauwlettend respecteren. 

Sinds eind 2012 beschikt onze fabrikant over een eigen warmbad galvanisatie lijn, waardoor zij in het productieproces volledig onafhankelijk geworden zijn van derden. Enkel de staaldraad zelf wordt nog aangeleverd en vanaf dan gebeurt alles onder eigen beheer. Ook blijven zij voortdurend investeren in nieuwe machines om steeds een stap voor te kunnen zijn op vlak van productkwaliteit en productrendement. In 2016 verwierf onze fabrikant een Europees patent op hun nieuwe zigzag afstandhouders. Het bewijs van hun stapje voor op valk van innovatie in kwaliteit, concept, verpakking en productieproces.
Zij beschikken tevens over een enorm ruime opslagcapaciteit, waar Multifil als verdeler – naast een eigen bufferstock – ook steeds gebruik van maakt.

Met de producten van Multifil kiest u dus resoluut voor veiligheid en zekerheid, en werkt u samen met een partner die dicht bij het productiegebeuren staat.

Wij streven ernaar om u steeds uit voorraad te kunnen leveren, en garanderen u een heel vlotte en flexibele logistiek, waarbij we u interessante cumulatieve combinatiemogelijkheden bieden om tot een franco levering te kunnen komen. Bovendien werken wij met een kortingsstructuur in functie van uw afname hoeveelheden.

Naast onze Sigmafor muurwapening en diverse types afstandhouders, bieden wij u tevens nog enkele nevenproducten aan zoals Sigmafor lateihaken, voegwapening voor breedplaten en prefab verankeringswapening voor betonwanden en gestandaardiseerde prefabwapening voor woningbouw

 

Alle Multifil product-categorieën