Afstandhouders (ook wel supportliggers genoemd in Nederland of spacers of bolsters in Engeland en de USA) zijn tralieliggers, die als doel hebben de afstand tussen de onder – en bovenwapening in een betonvloer of wand te garanderen. Hierdoor zorgen de afstandhouders (supportliggers) voor een perfecte betondekking.

Afstandhouders (supportliggers) zijn gemaakt uit staaldraden die beantwoorden aan de meest veeleisende specificaties. Afstandhouders (supportliggers) kunnen toegepast worden voor zowel horizontale als verticale toepassingen zoals vloeren en wanden.
Afstandhouders (supportliggers) zijn snel en makkelijk te verwerken.

 

Soorten

1.Type A: driehoekafstandhouders

afstandhouders - supportliggers - spacers - bolsters -tralieliggers - driehoekafstandhouders

Meer info en technische fiches

 

2. Type ZIG-ZAG afstandhouders 

afstandhouders - supportliggers - spacers - tralieliggers - zigzag afstandhouders

Meer info en technische fiches

 

 

Kwaliteitslabel van afstandhouders (supportliggers / spacers / bolsters)

 

     

 

Multifil is dé specialist van afstandhouders!
Al 10 jaar lang zijn wij trouwe partner van Intersig NV. Onze partner investeert ieder jaar in haar state-of-the-art machinepark. Hierdoor kan Multifil u afstandhouders leveren, die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen.

Al onze afstandhouders worden geproduceerd onder toezicht van het controlesysteem TüV. Hierdoor kan onze leverancier ons afstandhouders leveren die een perfecte las hebben die ervoor zorgen dat onze afstandhouders bestand zijn tegen zware lasten. Onze Heavy Duty afstandhouders zijn voorzien van het Duitse DBV-label, DBV is het certificaat die een bepaalde doorbuiging of last garandeert bij een maximale belasting.

Alle Multifil product-categorieën